Timetable Levels : What A Feeling

Zaterdag 15 maart vanaf 21:00 uur is de zaal van Café Metieske geopend en zullen Stijn Linders, Gizo en Mattjax plaatsnemen achter de Pioneers. De avond zal geopend worden door Stijn Linders (tot 00:00 uur). Daarna middernacht is het aan Gizo (00:00 – 01:30 uur) en Mattjax (01:30 tot einde) om er een mooi feestje van te maken.

Stijn Linders behoeft voor het Sevenumse publiek geen uitgebreide introductie. Deze local hero is als DJ van alle markten thuis en hij  gaat op Levels een zeer diverse set neerzetten met house, top 40 en trap. Bram Leenders a.k.a. Mattjax is een DJ & Producer uit Meijel met een voorliefde voor de wat hardere house genres Big Room, Electro & Progressive. Afgelopen jaar stond hij onder andere op OMG Festival en eerder dit jaar plaatste hij zich voor de finale van “Beste DJ van Zuid-Nederland”.

De entree voor Levels : What A Feeling is zoals gewoonlijk weer helemaal gratis. Zorg dus dat je er bij bent en kom komende zaterdagavond naar Café Metieske in Sevenum!

Timetable:
22:00 – 00:00 Stijn Linders
00:00 – 01:30 Gizo
01:30 – 03:00 Mattjax

Kun je bijna niet wachten tot 15 maart kom dan alvast thuis in de stemming met recente mixes van Mattjax en Gizo:
Mattjax – Guest Mix @ Beat Rate Radio Show
DJ Gizo – Promo Mix March 2014

Levels online:
www.levels-party.nl
Facebook (evenement pagina)
Dreksbak (evenement pagina)
Partyflock (evenement pagina)
Twitter (#levelsparty)

See you at Levels!