Timetable Levels : Music Rises Up

Dinsdag 24 december (kerstavond) is de zaal van Café Metieske in Sevenum weer geopend voor een nieuwe editie van Levels. Voor diegene die er bij de voorgaande edities al bij zijn geweest behoeft het geen uitleg meer, maar Levels staat voor een concept waarbij ruimte is voor diverse stijlen house muziek. Van commerciële house plaatjes tot rauwe electro house; bij Levels komt dit, en alles wat er tussenin zit, aan bod. De line-up bestaat dit keer uit Cult Four, Gizo en Saiko Noise.

Lei Nelissen a.k.a. Cult Four is een jonge DJ/producer uit Oirlo. De sound die hij neerzet varieert van deep house tot house en van techno tot electro. Tijdens Levels op kerstavond mag Cult Four als openings DJ er voor gaan zorgen dat de stemming er meteen goed in zit. Saiko Noise is een nieuw DJ-duo dat wordt gevormd door Sebastiaan Driessen en Niels Minten, beide uit Sevenum. Dit najaar begonnen en eind oktober voor het eerst gedraaid op de Meadow Night in Sevenum. Bereid je maar vast voor op een lekker stevige electro house set van Saiko Noise!

De entree voor Levels : Music Rises Up is zoals gewoonlijk weer helemaal gratis. Zorg dus dat je er bij bent en kom op kerstavond naar Café Metieske in Sevenum!

Timetable:
22:00 – 00:00 Cult Four
00:00 – 02:00 Gizo
02:00 – 03:00 Saiko Noise

Kun je bijna niet wachten tot 24 december kom dan alvast thuis in de stemming met recente mixes van Cult Four en Gizo:
Cult Four – October Sessions 1
DJ Gizo – Promo Mix December 2013

Levels online:
www.levels-party.nl
Facebook (evenement pagina)
Dreksbak (evenement pagina)
Partyflock (evenement pagina)
Twitter (#levelsparty)

See you at Levels!