Nieuw festival in Horst aan de Maas

Op kerstavond 2012 heeft Stichting 7VNTY7 bekend gemaakt dat zij op zaterdag 29 juni 2013 een outdoor evenement gaat organiseren op het Evenemententerrein in Kronenberg. Tijdens ‘Our Musical Gathering Festival’ kortweg OMG! Festival zal de nadruk voornamelijk komen te liggen op dance muziek verzorgd door diverse lokale, regionale en nationaal bekende DJ’s. De lancering van OMG! Festival en de daarbij horende start van de kaartverkoop werd gehouden tijdens de zesde editie van ‘Levels’ in de zaal van Café Metieske in Sevenum.

Op www.omgfestival.nl kun je vanaf nu online tickets bestellen voor OMG! Festival en worden de laatste nieuwtjes geplaatst. Tot 1 maart 2013 worden er early bird tickets aangeboden voor € 19,95. In maart 2013 wordt de officiële website gelanceerd met onder andere uitgebreide informatie over de line-up. Drie DJ’s die Stichting 7VNTY7 nu al mag presenteren zijn Jordy Dazz, Punish en Kill The Buzz. De komende weken zullen er regelmatig updates verschijnen met nieuwe namen. Naast een hoofdpodium met een aantal nationaal bekendere DJ’s wil Stichting 7VNTY7 ook lokaal en regionaal DJ talent een eigen podium bieden en in de spotlight zetten. De plannen daarvoor worden momenteel verder uitgewerkt.

httpv://www.youtube.com/watch?v=C-lwIHr7Cm4