Timetable Levels : Sky High

De bladeren vallen van de bomen, de temperatuur daalt, het wordt eerder donker en de zomerhits beginnen hun glans te verliezen. Hoog tijd dus om te stoppen met de buitenfeestjes en in het weekeinde weer lekker binnen te gaan feesten.  Tot diep in de nacht in een aangenaam warme zaal samen met velen anderen genieten van fijne melodieën, opzwepende vocals, stevige basslijnen en knalharde beats, wie wil dat nu niet?

Zaterdag 13 oktober 2012 zijn bovenstaande ingrediënten weer aanwezig in de zaal van Café Metieske in Sevenum. Een nieuwe editie van Levels staat dan op het programma. Voor diegene die er bij de voorgaande edities al bij zijn geweest behoeft het geen uitleg meer, maar Levels staat voor  een concept waarbij ruimte is voor diverse stijlen house muziek. Van commerciële house plaatjes tot rauwe electro house; bij Levels komt dit, en alles wat er tussenin zit, aan bod. Bij Levels : Sky High is de muziek in de betrouwbare handen van Småland, Sjoza en Gizo.

Onlangs stond hij nog twee avonden op Rabo Live als voorprogramma van Go Back To The Zoo en VanVelzen voor ruim 2000 bezoekers te draaien. Dat beviel zo goed dat Gizo (Gijs Janssen uit Sevenum) dit keer op Levels : Sky High ook het “voorprogramma” voor zijn rekening neemt. Kom dus op tijd als je zijn set niet wilt missen.

Gizo zal de zaal gaan opwarmen voor de headliner van deze avond: Småland. Deze 18-jarige Daniël Dols uit Kerkrade is een talentvolle DJ en producer die hard aan de weg aan het timmeren is. Dit voorjaar deed hij mee en won hij de Popsport Regiofinale Limburg 2012, ook behaalde hij een tweede plaats in de categorie DJ bij de Kunstbende finale 2012. Met energieke performances en gebruik makend van veel eigen producties in de stijlen dubstep, dance en electro house (waarbij uitstapjes naar andere stijlen en muzieksoorten zeker niet worden geschuwd) zijn we erg blij dat Småland zaterdag 13 oktober op Levels : Sky High een DJ set gaat verzorgen!

De tweede gast DJ op Levels : Sky High is Sjoza (Sjors Zanders uit Horst). Niet een van de meest opvallende DJ’s uit de regio maar Sjoza heeft jarenlange ervaring. Hij weet precies wat er nodig is om Levels op 13 oktober in stijl af te sluiten. Nog niet overtuigd? Dan melden we toch ook nog even dat de entree voor Levels : Sky High  helemaal gratis is. Zorg dus dat je er bij bent en kom op zaterdag 13 oktober naar Café Metieske in Sevenum!

Timetable:
22.00 – 00.00 Gizo
00.00 – 01.30 Småland
01.30 – einde   Sjoza

Voor meer informatie over Levels kijk je op www.levels-party.nl

See you at Levels!