DJ Gizo @ Rabo Live, Floriade – Venlo

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september 2012 zal ik een DJ set verzorgen op Rabo Live, een eenmalig festival speciaal voor leden van de Rabobank Maashorst en Rabobank Venray. Rabo Live wordt gehouden op en achter de World Show Stage op de Floriade in Venlo. De Rabobank heeft voor deze twee avonden een erg leuk en gevarieerd programma samengesteld met als hoofdacts Go Back To The Zoo (vrijdag 7 september) en VanVelzen (zaterdag 8 september). Het beloven twee leuke avonden te worden. Ik heb er in ieder geval al erg veel zin!

Ben je lid van de Rabobank Maashorst of Rabobank Venray dan heb je inmiddels een uitnodiging ontvangen en kun je via www.rabolive.nl gratis kaarten reserveren voor Rabo Live. Op die website is ook meer informatie te vinden over het programma.