Timetable Levels : Rise Above It All

Zaterdag 17 maart a.s. is de zaal van Café Metieske weer het decor voor Levels. Het wordt alweer editie nummer drie van dit house & electro feest in Sevenum. Tijdens ‘Rise Above It All’ zullen PD Stijn, Saxum, El Pico en Gizo je van de nodige beats, vocals en melodieën gaan voorzien. De zaal van Metieske is vanaf 21.00 uur geopend en de entree is gratis!

Organisator Gizo (Gijs Janssen) heeft voor komende zaterdag weer een aantal gast DJ’s uitgenodigd. PD Stijn (Stijn Linders) zal als eerste DJ plaatsnemen achter de CD-spelers. De afgelopen jaren is Stijn in Sevenum e.o. vooral bekend vanwege zijn allround sets op allerlei soorten feestjes. Met een voorkeur voor de house muziek is PD Stijn bij Levels goed op z’n plaats en zal hij in de openingsset een flinke portie commerciële housemuziek ten gehore gaan brengen.

Na een set van Gizo is de afsluiting van ‘Levels : Rise Above It All’ in handen van twee talentvolle DJ’s van buiten onze gemeentegrenzen. Saxum (Stijn Adams) en El Pico (Nickolai Sprafke) zullen er samen voor gaan zorgen dat iedereen bij Metieske tot het einde volop kan genieten van de lekkerste house en electro.

Timetable
22.00 – 00.00 PD Stijn
00.00 – 01.30 Gizo
01.30 – einde Saxum & El Pico

Voor meer informatie over Levels kijk je op www.levels-party.nl

Tot zaterdag bij Levels!