Goed begin van 2012 met Levels!

Na de goed verlopen try-out van Levels in oktober 2011 was het hoog tijd om met het vervolg te komen. Afgelopen zaterdag, 14 januari 2012, was het zover. Waar we vorige keer alleen een podium ingericht hadden werd er dit keer met extra verlichting en een scherm met webcambeelden & visuals voor gezorgd dat de zaal van Metieske nog beter was ingericht om er een mooi feestje van te maken.

De twee gast-DJ’s die ik had uitgenodigd, Jacky en Woody Johnson, vielen volgens mij goed in de smaak. Uiteindelijk kan ik alleen maar zeggen dat de tweede editie van Levels drukbezocht en gezellig was! Ik hoop later deze week nog wat foto’s te kunnen plaatsen op de website. Als muzikaal extraatje dit keer de liveset van Woody Johnson die hij op zijn Mixcloud heeft geupload:

Iedereen die er zaterdag bij was super bedankt. Hoop dat jullie het ook leuk vonden. Op naar de volgende Levels!