Timetable Levels : Second Wave

Komende zaterdagavond, 14 januari 2012, zal er weer een nieuwe editie van Levels plaatsvinden bij café Metieske in Sevenum. Tijdens deze ‘Second Wave’ zal de muziek verzorgd worden door Jacky, Gizo en Woody Johnson. Vanaf 22.00 uur is iedereen van harte welkom in de zaal van Metieske. De entree is gratis!

De openingsset is dit keer in handen van Jacky (Relouw). Hij is het als allround DJ gewend om op diverse soorten feesten avondvullende sets te draaien maar vindt het zeker ook een uitdaging om op Levels de eerste twee uur voor zijn rekening te nemen. Wij zijn dan ook blij dat deze Sevenumse DJ komende zaterdag met een mix van house en top 40 plaatjes de sfeer er bij Metieske in gaat brengen.

Na Jacky is het de beurt aan een andere DJ uit Sevenum, namelijk de initiatiefnemer van dit feest Gizo (Gijs Janssen). Hij zal weer de nodige vocals, melodieën en beats uit de speakers laten komen om zo de zaal van Metieske om te toveren tot een heuse dansvloer.

De afsluiter van ‘Levels: Second Wave’ is Woody Johnson (Wouter Janssen) uit Horst. Hij heeft de afgelopen tijd op heel wat feestjes zijn opwachting gemaakt (zoals Club Du Longue in Horst) en heeft er zin in om ook in Sevenum te gaan knallen! Met zijn ervaring en grote muziekcollectie zal Woody Johnson vast en zeker gaan zorgen voor een waardige afsluiting van deze tweede editie van ‘Levels’.

Timetable
22.00 – 00.00 Jacky
00.00 – 01.30 Gizo
01.30 – einde Woody Johnson

Tot zaterdag bij Levels!