DJ Gizo @ Pieten Party, Kafee de Splinter Venlo

De mannen van Dial D for Deejays hebben me uitgenodigd om te komen draaien tijdens hun Pieten Party in Kafee de Splinter in Venlo. Vorig jaar was dit feestje een succes dus ik ben blij dat ik er dit jaar bij aanwezig mag zijn! Alle info over de Pieten Party is hieronder terug te vinden.

Pieten Party!
Sinterklaas is voor kinderen? Ben je gek! Vol verwachting wachten we op zaterdag 3 december, want dan staat de Pieten Party voor de deur in Kafee de Splinter!

Verwacht een flinke dosis snoepgoed, lekkere house, rauwe electro en natuurlijk ook vette dubstep! Dial D for Deejays draaien tijdens de avond geheel in stijl (als zwarte piet!) en daar mogen gast DJ’s Gizo en Genex absoluut niet bij ontbreken!

Wanneer: zaterdag 3 december
Waar: Kafee de Splinter – Venlo
Line-up: dial D for Deejays, Gizo & Genex
Tijd: van 23.00 tot 03.45 uur
Entree: gratis!

Laat meteen even weten of jij erbij bent op Facebook.