Geslaagde eerste editie van Levels!

Afgelopen zaterdag, 29 oktober 2011, vond de eerste editie van ‘Levels’ plaats in de zaal van Café Metieske in Sevenum. Na een rustig begin van de avond werd het toch nog gezellig druk. De sfeer was prima en alle DJ’s konden lekker hun ding doen. Met dank aan Leon Lenders zijn er ook wat foto’s gemaakt, deze zijn te bekijken in de Gallery. Binnenkort ga ik samen met Metieske bekijken of er een vervolg komt. Gezien de positief verlopen eerste editie lijkt de kans daarop erg groot. Zodra ik meer weet zal ik dat met jullie delen!

Als extraatje heb ik mijn set van afgelopen zaterdag op Soundcloud gezet zodat je deze nog een keer kunt terugluisteren of juist kunt horen wat voor stijl muziek er onder andere voorbij komt bij Levels!

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/26751073″ params=”show_comments=true&auto_play=false&color=d41411″ width=”100%” height=”81″ ]

Iedereen die er bij was super bedankt! Tot het volgende feestje! 🙂