Timetable Levels : Give in to the night

Komende zaterdagavond, 29 oktober, zal de eerste editie van Levels plaatsvinden bij café Metieske in Sevenum. Samen met Styn, Sjoza en Dial D for Deejays ga ik er voor zorgen dat de lekkerste house en electro plaatjes uit de speakers knallen. Vanaf 21.00 uur is iedereen van harte welkom in de zaal van Metieske. De entree is gratis!

Als eerste zal Styn (Stijn Bastiaansen) plaatsnemen achter de Pioneers. Ondanks dat hij de jongste DJ van deze line-up is wil dat niet zeggen dat hij geen ervaring heeft. Integendeel, Styn heeft altijd wel een feestje op de planning staan.  Het is dan ook fijn om te weten dat hij zaterdag de openingsset van Levels voor zijn rekening neemt!

Na Styn is het de beurt aan Sjoza (Sjors Zanders). Hij is zeker geen onbekende naam in het uitgaanscircuit van Horst aan de Maas en heeft al op diverse feestjes (o.a. tijdens Dirty Friday in Blok 10) prima house sets ten gehore gebracht. Van commerciële house plaatjes tot het stevigere electro werk, Sjoza heeft het in zijn collectie zitten en verdient mede daarom een plek op de line-up van Levels.

Als initiatiefnemer van dit feest mag Gizo (Gijs Janssen) natuurlijk niet ontbreken. Deze Sevenumse DJ heeft niet zoveel optredens achter zijn naam staan als zijn collega’s deze avond, maar dat mag de pret niet drukken. Gizo zorgt met een combinatie van nieuwe en populaire house muziek telkens weer voor een verrassende set.

De afsluiter van Levels: Give in to the night is Dial D for Deejays. Dit DJ-duo bestaat uit Leon Lenders en Ruud Hoefnagels, beide muziekfanaten die elkaar prima aanvullen achter de CD-spelers / controllers en samen ook feestjes organiseren. Ook voor hun geldt dat je ze vast wel eens bent tegengekomen op feestjes hier in de regio zoals bijvoorbeeld bij Club Du Longue (in de Lange, Horst). Zij zullen er met een wat stevigere set voor zorgen dat iedereen voldaan naar huis gaat!

Timetable
21.00 – 23.00 Styn
23.00 – 00.30 Sjoza
00.30 – 02.00 Gizo
02.00 – einde Dial D for Deejays

Tot zaterdag bij Levels!

Zie ook: dreksbak.nlPartyflock & Facebook Geef het meteen even aan als je erbij bent!