DJ Gizo @ Dirty Friday, Blok 10 Horst

Volgende week vrijdag, 28 januari 2011, zal ik voor het eerst gaan draaien in Horst en wel bij Blok 10, een populaire uitgaansgelegenheid in het centrum van Horst. Ik sta op de line-up van ‘Dirty Friday’ een concept dat elke maand op de vrijdagavond terugkeert in Blok 10 waarbij diverse DJ’s de lekkerste house en dance muziek draaien. Het belooft een speciale avond te worden want ik ga dit keer samen met Sjoza een 90 minuten durende DJ-set doen. Verder zullen ook de ‘Dial D for Deejays‘ hun opwachting maken. Even nog alle informatie:

Wat: Dirty Friday
Wanneer: vrijdag 28 januari 2011
Waar: Blok 10, Wilhelminaplein 10 in Horst
Van: 22.00 tot 03.00 uur
Entree: gratis
Line-up: Sjoza & Gizo, Dial D for Deejays e.a.

Hopelijk zie ik je op 28 januari bij Blok 10!